Fördelarna med Chokladmassage

Massage med choklad är en ljuvlig upplevelse.

Varm chokladolja får rinna ut på den del av kroppen som ska masseras. Chokladmassage passar de flesta. Den är mycket välgörande för dagens stressade människor. Massagen är lugnande och avstressande. Doften från chokladen och massagens verkan och värme är den oslagbara antistess upplevelsen.
N

Var glad

Även efter en massage med choklad du kommer att känna ditt glad och humöret har förbättrats på grund av produktionen av endorfiner stimulerade av denna rika behandling.

Fukt boost

Det är också en utmärkt behandling för att återfukta huden och underhålla dessa effekter i flera dagar efter massage.

En söt avslappning

Förutom de kända fördelarna med en massage för toning och muskelavslappning, har denna behandling ett antal exklusiva fördelar av choklad.
För det första kan den höga halten av antioxidanter strama åt huden och upprätthålla sin ungdomliga utseende, som ger elasticitet och främjas byggandet av kollagen och elastin, medan slagsmål fria radikaler och cellskador.

Alla de rätta sakerna...

Är en lyxig och njutfull avslappningsmasssage där Du masseras med en underbart milt doftande olja som även innehåller alla naturliga fördelar som äkta ekologisk choklad kan ge Din hud. Choklad Deluxe massagen passar alla hudtyper och är en utmärkt gåva/present till Dig själv och/eller Dina nära & kära.

OBS!

Rekommenderas inte för gravida, småbarn och personer som lider av hjärtsvaghet. Förkylning, feber inflammationer eller akuta tillstånd. Personer som under det senaste halvåret har blivit opererade eller haft något trauma. Även hudsjukdomar kräver försiktighet.

Vi anpassar till dina behov

Vi vet att alla är unika och speciella. Vi gör vårt bästa för att anpassa våra behandlingar efter dina behov.

Boka tid på 076-2254147

Boka tid nu och välj från olika behandlingar!