Mer om olika behandlingar och produkter

För att läsa detaljer för varje behandling, tryck på behandlingsnamn.

 

 

Är du osäker vilken behandling som passar dig bäst, ring 076-2254147 och boka en kostnadsfri konsultation.

 

 

 

I vårt hektiska samhälle är det väldigt viktigt att ta hand om vårt välbefinnande. En frisk, avslappnad kropp är viktigt för att stötta ett sunt, balanserat sinne. Samhället blir mer och mer medvetet om att massage är inte en lyx, men ett sätt att upprätthålla och underlätta naturlig läkning av kropp och själ. Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag. Glöm ej fråga om 5-kort!

 

Våra naturliga, egentillverkade produkter

Vi arbetar med naturliga, egentillverkade produkter. Vi vet att naturliga massageoljor och krämer är viktiga, eftersom kroppen absorberar ämnen väldigt snabbt genom huden. På samma sätt som en sund jämställd kost kan hjälpa din kropp att hålla normala parametrar, kan naturliga produkter som används på huden hjälpa till ditt välbefinnande.

Nisch

Dianas Terapi har spaorienterade behandlingar i kombination med holistisk och alternativ medicin. Vi kombinerar klassisk svensk massage med grundläggande sjukgymnastik, holistisk medicin, såsom koppningsmassage, bambumassage, triggerpunktmassage, Thai yoga eller aromaterapi.

Massage och alternativ medicin

Vi kombinerar klassisk svensk massage med holistiska behandlingar och naturliga produkter för att du ska få bästa resultat.

Olika behov

Om du vill ha en avslappnande massage, eller hjälp med muskelproblem, triggerpunktsbehandling eller olika motoriska problem, då kan vi hjälpa och stödja din läkningsprocess och välbefinnande. Vi anpassar till dina personliga behov.

 

Osäker vad du behöver boka?

Är du osäkert vad du behöver, ring och boka din kostnadsfri konsultation på: 076-2254147