Diana Junea

Om mig

Jag som driver Dianas Terapi & Massage  heter Diana Junea.

Jag är från Rumänien och bor i Kristianstad.

Mina fritidsintressen är många och därför ägnar jag mig åt en hel del olika saker när jag är ledig. Umgås med familj och vänner samt träning i olika former är saker som får mig att må bra!

Jag tycker om att “ta hand” om människor, göra det bekvämt för andra och jag vill att alla ska må bra. Det är några av huvudsakerna till varför jag valde att utbilda mig till massageterapeut.

Februari  2016 började jag utbilda mig till Diplomerad massageterapeut i Sverige på Hälsoteket Medicinsk Massageutbildningar i Malmö (www.halsoteket.com). Jag är också utbildat i Rumänien, England och USA. Jag har jobbat på kryssningsfartyg i 10 år, jag älskar människor och kundservice.

Jag är också diplomerad till:

Triggerpunktsmassage

Hot Stone massage och ansiktsbehandling

Bambumassage och ansiktsbehandling

Koppningsmassage och ansiktsbehandling

Akupressur

Thai Stämpelmassage och ansiktsbehandling

Indisk huvudmassage

Graviditetsmassage

Thai fotmassage

Zonterapi

Alger kroppsinpackningar och massage

Lomi Lomi Hawaiansk Massage

Tibetansk Honungsmassage

Thai Yoga Massage

Klassisk & intim vaxning

 

*En massageterapeut arbetar med massage och muskeltöjningar för att förebygga och motverka muskelspänningar som annars kan orsaka skador eller smärta.

Först pratar massageterapeuten med sin kund om önskade mål och väljer den bästa behandling som anpassar till kundens behöv. 
En behandling består av massage med olika tekniker, medicinska och holistiska terapier som kombineras för bästa resultat.

Vi adresserar problem som hänger ihop med jobbrelaterade spänningar, idrottsskador eller hjälper dig att bevara din välbefinnande för en stressfri kropp och sinne.

Du är välkommen att använda ditt friskvårdsbidrag hos oss och glöm inte fråga om 5 kort (betala för 4 behandlingar få 5).

 

Ta hand om er!

/ Diana

  • Kundnöjdhet 99% 99%
  • Resultatinriktad behandlingar 90% 90%
  • Användningen av naturliga produkter 90% 90%
  • Godkänd och regelbundet personal utbildning 99% 99%