Ansiktsmassage, Lätt Ansiktsbehandling eller Koppning Ansiktslyft, Bambu Ansiktsbehandling, Hot & Cold Stone Ansiktsbehandling

v

Lindra huvudvärk

Stimulansen som en massage ger kan lösa upp muskelspänningar, vilket kan göra att du blir av med huvudvärk, migrän eller att du slutar gnissla tänderna på nätterna.

Minska rynkor och påsar under ögonen

Koppning ansikslyft jobbar på lymfatisk dränage, en skönt detox för ansikte och ökar cirkulationen och naturlig cellförnyelse.

Bambu ansiktsbehandling

Denna form av massage använder värme som aktiverar kiseldioxid kristaller som finns naturligt på bambu ytor. Genom värme, dessa kristaller producera en elektrisk laddning som interagerar med kroppens elektromagnetiska fältet. Denna kombination av värme och tryck stimulerar celförnyelse och circulationen för en hälsosamt hy.

Slappna av - hot & cold stone

En massage kan bidra till att du slappnar av samtidigt som din puls sänks och blodtrycket går ner. När detta händer utsöndrar kroppen hormonet oxytocin som ökar ditt välbefinnande. Rengöring, peeling, ansiktsmassage med vårdande mask och varma stenar avslutat med ansiktsmassage med kalla stenar och dagkräm.

Vad är det bra för

Det ökar cirkulationen i huden, bindväven och musklerna och hjälper smälta bort  spänningar och blockeringar, som kan orsaka obalans. Man ser trött ut, gråaktig ut i hyn och blir rynkig.

Behandlingen påverkar hela kroppen, genom att jobba på spänningar och
blockeringar, ökar energin som gör att du får bättre färg i ansiktet. Rynkorna minskar och man känner mer glädje och livskraft.

Alla de rätta sakerna

Det är en behandling som är väldigt avkopplande för kropp och själ. Vid behandlingen masserar jag ditt ansikte, hals, nacke, huvud och dekolltage med lätta rörelser för att öka cirkulationen i hud och bindväv och även lätta tryck med akupressur.

Koppning Ansikslyft – Detox Ansiktsbehandling

Ansiktskoppningsmassage är en väldigt skön och resultatinriktad behandling. Vill du stymulera celförnyelse och cirkulationen på en naturlig sätt, då detta är behandlingen för dig. Vi jobbar på lymfatisk dränage, så det är viktigt att du dricker mycket vatten under dagen du får behandlingen.

Lyxigare och längre helande massage av ansikte, dessutom skalp, hals, dekolletage, nacke och axlar.

Som avslutning får du en med jade stenar.

Boka tid på 076-2254147

Är du osäker vilken ansiktsbehandling passar dig bäst, ring och boka en kostnadsfri konsultation!